Kies voor sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Gaat u nieuwe sloten installeren of laat u ze installeren, dan wilt u wel zeker weten dat u goede sloten laat plaatsen. Kies dan voor sloten met een Politiekeurmerk. Weet u niet zeker of een slotenmaker hang- en sluitwerk met een Politiekeurmerk monteert? Vraag dan van te voren of hij dit wel in het assortiment heeft. Het keurmerk staat namelijk voor een absolute veiligheid van uw woning. Dit hang- en sluitwerk is namelijk uitvoerig getest.

Waarom een slot met een keurmerk?

Een keurmerk is niet bedoeld om alleen maar goed te verkopen, het is een product dat echt werkt! Het Politiekeurmerk wordt alleen maar gegeven aan sloten die door moderne technieken uiterst moeilijk zijn om open te krijgen. Het keurmerk heeft daadwerkelijk uitwerking op inbrekers. Een gemiddelde inbraak duurt 30 seconden. Een slot met een Politiekeurmerk houdt inbrekers langer bezig. Als het te lang duurt en het maakt te veel lawaai, dan houden de inbrekers er snel mee op en gaan ze verder. Mochten ze een dergelijk slot tegenkomen dan zullen ze bij voorbaat al doorlopen.

Uw sloten vervangen

Heeft u zelf nog geen sloten met een keurmerk? Dan doet u er goed aan om uw sloten te vervangen door sloten met een Politiekeurmerk. Uw waardevolle spullen staan vervolgens een stuk veiliger bij u in uw woning. Het is mogelijk om zelf uw hang- en sluitwerk te vervangen maar dat kan veel tijd en moeite in beslag nemen. Laat het daarom over aan experts, die monteren alles perfect in een korte tijd. U kunt vervolgens met een gerust hart op pad of op vakantie gaan. Een inbreker zal lang bezig zijn met het openbreken van het slot. Uw buren zullen het waarschijnlijk doorkrijgen en kunnen dan de politie inschakelen. Op die manier worden er weer inbrekers opgesloten.

Slotenmaker inschakelen

Bent u er voor uzelf uit dat u graag sloten wilt laten monteren met een Politiekeurmerk? Dan heeft u een goede keuze gemaakt. Zoek vervolgens een slotenmaker waarvan u weet dat deze sloten monteert met een keurmerk. Zo stelt u uw woning veilig van inbrekers. Schakel daarom vandaag nog een slotenmaker in.

Dit artikel is geschreven door Easyadl Slotenmakers