Uw huis opfleuren met figuurglas

De meeste woningen en bedrijfspanden zijn voorzien van ‘’gewoon’’ glas. Dat ziet er zakelijk en strak uit. Toch sluit dit niet altijd aan bij bepaalde ruimtes in uw woning of pand. Daarom is het mogelijk om een ander soort glas te laten plaatsen, glas dat beter aansluit bij de ruimte of het pand. Met figuurglas fleurt u de ruimte op en krijgt het een hele andere uitstraling. Figuurglas is een glassoort dat aan de buitenkant bewerkt is met een motief of figuur. Het wordt dus niet in het glas zelf geplaatst maar op het raam.

Verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn talloze verschillende motieven te bedenken die te realiseren zijn. De glasspecialisten hebben ook al een heel arsenaal aan verschillende motieven. Zit hier echter niets voor u bij, dan is het ontwerpen van uw eigen figuurglas een optie. Naast het aanbrengen van verschillende figuren en motieven is het ook mogelijk om het glas nog te bewerken. Zo krijgt u mooi afgewerkt raam. De mogelijkheden en het aanbod van verschillende motieven zijn te bespreken met de glasspecialist bij u in de buurt.

Extra opties

U kunt kiezen voor een bestaand patroon, maar om uw woning of pand nog specialer te maken, is het mogelijk om eigen patronen te creëren. Zo past u het raam bij uw bedrijf aan of aan de stijl van uw woning. Daarnaast is het mogelijk om de transparantie te veranderen van het raam. Dit is afhankelijk van waar u het raam gaat plaatsen. Wilt u meer privacy hebben of een mooi raam voor in de badkamer, dan kiest u ervoor om de ramen niet transparant te maken zodat niemand naar binnen kan kijken. In dat geval hebt u de ook keuze om het gehele raam te bewerken.

Informatie over figuurglas

Wilt u meer informatie over figuurglas, of wilt u graag een afspraak maken om figuurglas te laten plaatsen? In dat geval moet u een glasspecialist inschakelen. Zij bespreken met u de mogelijkheden. Bij hen kunt u ook met uw eigen ideeën terecht om het glas aan uw smaak en eisen te laten voldoen. Hebt u uw wensen verteld, dan gaan de specialisten aan de gang en komen ze het glas bij u plaatsen.

Bron: CBSD Glas