Waarom kiezen voor houten kozijnen?

waarom houten kozijnen
Hout biedt enorm veel voordelen ten opzichte van kunststof of aluminium. Er wordt vaak gedacht dat hout veel onderhoud nodig heeft, maar dit is niet juist. Door de verbeterde techniek van tegenwoordig kan hout steeds beter worden afgewerkt, waardoor het kozijn minder onderhoud nodig heeft. Hout heeft een hoge isolatiewaarde, hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Als uw houten kozijn is beschadigd, dan valt dit goed te repareren. Daarnaast kan het kozijn ook worden geschilderd, dit is handig bij een kleine renovatie. Bij andere materialen is het schilderen vaak niet mogelijk, tenzij er een speciale basecoat wordt aangebracht.

Uitgebreid assortiment

Een houten kozijn geeft een klassieke uitstraling aan een woning. Diverse specialisten hebben een uitgebreid assortiment van verschillende soorten hout. Het hout is te bewerken met blanke lak, maar ook met kleuren. Het assortiment aan kleuren is erg groot, daardoor is er voor iedereen een kleur naar wens te vinden.

Samenwerking met lokale bedrijven

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van bedrijven met een goede prijs – kwaliteit verhouding en bedrijven die werk van goede kwaliteit leveren. Deze specialisten kunnen uw deurkozijn, raamkozijn, kozijn van uw dakkapel of schuifdeur van uw schuifpui deskundig vervangen. Ze kunnen bijvoorbeeld houten kozijnen voor uw deuren of raamkozijnen op maat maken en deze plaatsen. De prijzen kunnen enorm verschillen, en u wilt natuurlijk niet teveel betalen.

Bron: Houten Kozijnen Expert